Friday, September 21, 2012

~~ @ auto salon night putrajaya ~~

pegi nya pada malam sabtu minggu lepas...dah nak masuk sabtu balik dah,baru nak cite pasal ni..bukan apa,sbb ada gambar kan..sbb tu rajin nak bercerita..cite tanpa gambar x best lah kan...hikhik...

alhamdullillah,lega sgttt rasa skrg..almaklumlah dah lepas intertiewkan...dapat x dapat soal kedua..janji dah buat yg terbaik..tul x?...k lah,ni nak cite pasal kami sekeluarga pegi auto salon night kat bukit jalill malam sabtu hari tuh..alkisah,dok tgh2 makan kat dapur,dgr deruman kete drift dari umah kami...betapa kuatnya siot....mana x nya??umah kami kan kat bukit serdang,of cos lah bukit jalil belakang tu jerk...dekat lah kan....bila dgr je,enn hubby mana leh dok diamkan.dia kan peminat tegar dirift2 kereta ni...actually,dia memang tau kat bukit jalil ada autushow pasal kereta2 ni..mula x nak pegi,bila dgr bunyik tuh,haiii kemain laju ajak..jom pegi nak?...huhu...memandangkan dak ammar masa tuh lum tido lagi,segar bugar je biji mata,mama pun ok lah jommmm..hihi..mama pun sama....hakhak....

sampai sana dah 9.30 malam..kebanyakan gerai2 dah tutup..atenya,tentatif sampai kul 10 je kan...malangnya acara drift dah abis..x dapek lah nak tgk....tapi car autoshow masih ada lagi..so,kami layan tu je lah malam tu....

kereta mcm nak terbang..ada hati en huuby nak buat kete pintu mcm neh....hmmm...

with da batman car....comotnya kami malam tuh...hakhak..berbaju tido jer anak2...malam2 sapa nak tgk kan..kahkah....

meriah tul lampu2 kat kereta neh....dak ammar teruja sekali....
mama pun nak jugak......
bapak budak pun teringin hah.....
dirfter boy..huhu....

Post a Comment