Saturday, May 28, 2011

baby boy....

nape tajuk entry mcm tuh?...apekah?...apekah?....huhu,baru nih g wat scan kat hopsital serdang...dr meramalkan bahawa aku bakal dapat baby boy...aku teruja sgt weh...senok giler x terkata saat dr menunjukkan tuut baby tuh kat aku..jelas nampaknya..alhamdullillah,klu betul rezeki aku bakal dapat baby boy,cukup dah sepasang cahaya mata ku...memang aku teringin sgt nak anak laki.....




comel nya.....huhu


nota .....

masalah anemia aku dah semakin pulih..hb aku dah semakin naik,alhamdullillah...dr pun puas hati....harap2 hb aku maintain sehingga ke hari bersalin..AMIN...doakan aku yer semoga selamat melahirkan pada kali ini.....






Post a Comment