Saturday, May 14, 2011

sukan tahunan taska aryanna....part 1

hari ni 14 mei 2011,bertempat di dewan gimnasium pengajian pendidikan upm...bersebelahan kolam renang tuh ada sukan tahunan taska aryanna..


nih first time ,aryanna masuk acara2 sukan ni..tahun lepas dia belum sekolah kat sini lagi...



pamplet yg ada tentatif acara sukan....no 121 tuh tuk no cabutan bertuah...tapi apa nak buat, nasib badan x penah nak bertuah2..haha....




berkumpul ikut umah masing - masing..aryanna umah kuning....


sesi bacaan doa...nyanyi lagu negaraku dan lagu sukan...time nih aryanna ok je mood dia,mau campur geng semua..start acara main2 ,sakitnya hati aku weiii,geramm je rasa hati...nak tau nape?..boleh dia x nak masuk ape2,dok melepek kat aku jer...haduiii...anak org lain ceria je main ngan kwn2...padahal semua tu kwn2 yg dia kenal...apa kena tah?..dah akhir2 baru nak main..semua acara yg dia masuk,diganti org lain....siap menangis meraung2 g...ada gak budak2 lain yg nangis2,bukan anak aku sorang je kan......padahal,cikgu dia kata masa training bersemangat habiss...





tgk tuh dok melekap je kat aku...haishhh...

nanti sambung part 2- acara sukan yg dipertandingkan....
Post a Comment