Friday, May 6, 2011

shoping di kole kangsar....

cuti hari buruh baru2 nih,kami sekeluarga berada jauh dari hiruk pikuk kota..hehe..mana lagi klu bukan kat kg ku tersayang,kuala kangsar,perak...


balik sana 4 hari 3 malam jer..bertolak ke sana mlm jumaat...jalan pada malam tu jammed la jugak kat highway sungkai...myb ramai yg balik ke kg juga....cuti lama kan....


seperti biasa,balik sana mesti shoping punya..heheh...


layan je lah gmbar kami soping moping k....




mak buyung x hengat dunia soping kain...murah wei kat sini,rm 10 sepasang..tapi kain biasa2 jer,leh lah wat tukar2 g keje kan..tapi aku x beli pun,hahaha...x tau nak pilih oiii....rasa menyesal ada gak x beli kan... :(


adik2 aku pun giler sama..hehe..diorg beli pyjamas je...rm 10 gak....





nih mak buyung syiok bergambar depan kedai cenderamata kat kole nih..bnyk labu kat sini...x kira labu tuk letak air ke,labu hiasan ker...rambang mata mcm2 fesyen ada...
en husband beli 2 biji..nak bagi kat family dia di kg katanya...huhu....


nih gambar beramai2 kat dataran vespa..haha..lawok tul namanya....patut arr mlm2 bnyk vespa2 melepak kat sini,ngan tuan nyer sekali la..hehe...ghupenya nama pun dah dataran vespa....bukan aku sesaje bagi nama k,dah memang ade sign board nama nyer dataran vespa....
x caye tgk ni...



ni ha dataran vespa..kehkehkeh....


p/s rasa sekejap je balik kg cuti2 singkat cam ni kan...klu dapat cuti seminggu alangkah bestnyer..x pe,raya nanti balik lagi,huhu


Post a Comment