Saturday, May 28, 2011

ucap besday lagi....

hari ni pula,28 mei hari jadi adik aku yg no 2....nama panggilan ila....hehe....nama penuh nye panjang,mcm nama aku tuh..huhu...



so,di kesempatan ini,kak yong nak megucapkan,walau pun dah wish kat fb..hehe...SELAMAT HARI LAHIR YG KE 24 TAHUN..DAH TUA TU,BILER NAK MAKAN NASI MINYAK NIH?...heheh...MOGA DIPANJANGKAN UMUR DAN MURAH REZEKI...dgn harapan juge cepat2 naik pelamin,hehehe....cepat2 lah bagi kat aryanna n bakal baby nih,kawan baru...huhu...




ni ha besday girl....setakat entry nih ditulis lum ada apa2 plan g nak celebrate kat mana...besday girl pun kena ot hari nih...hehe....dia sekrang dah dapat keje tetap kat UPNM...alhamdullillah rezeki..


Post a Comment