Tuesday, July 18, 2017

~~ happy birthday anak bujang mama ~~



assalamualaikum dan selamat hari raya..masih x terlambat lagi kan nk ucap...kemain malas lah skrg nak tulis blog ni..tapi memandangkan nanti di hari tua xde kenangan ni semua macam rasa sayang pulak klu x diabadikan..kadang2 suka tgk balik cite2 lama yg ada kat blog ni....tersenyum sorang2...hihihi....

ok 15 julai baru ni genaplah anak bujang mama 6 tahun....tahun depan dah darjah satu  dah..macam mana lah romannya tu..smlm cek penempatan sekolah utk tahun depan amar xdapat sekolah yg dipohon tu..sian dia xsama sekolah dgn kakak nanti..tapi mama dah buat rayuan dah..doakan moga amar berjaya dapat sekolah sekali dgn kakak tu...klu x,xtahu lah mcm mana nanti....


kek besday amar beli kat king jer....

ada order online dominos juga..tnya budak2 nak makan apa,diarg nak pizza...









kami celebrate 4 beranak jer.ibu n adik2 balik kg ada kenduri anak sepupu..kawan2 budak2 ni pun masing2 semua xde kat umah...p beraya gamaknya..kan masih mood raya lagi kan....

alhamdullilah..dapat realisasikan nak potong2 kek utk kakak n adik.....

p/s nanti kita cite pasal raya pulak k..doakan kerajinan mama tu dtg utk menulis blog ni....☺✌ ....

Post a Comment