Thursday, January 15, 2015

~~ surprise kek harijadi untuk suami ~~

tengahari semalam pakat dengan aryanna,nak beli apa utk ayah ni kakak..sepakat nak beli kek..hadiah xde tahun ni utk ayah..sory ye ...heheheh...kek je yang ada....

tanya kakak dulu ,boleh ke bwak kek tu nanti,almaklumlah naik moto je kan..huhu....dia kata boleh..so lets go...gi kedai kek kings belakang rumah tu je..dekat n variety kek dia..kitaorg pilih kek black forest utk ayah....settle...malam kang kita nyanyi lagu sebeday ye....

baik punya rancangan kiatorg atur..klu dgr kereta ayah balik,tugas kakak adalah tutup lampu,tutup tv n kipas..konon nak surprise lah bila ayahnya bukak pintu umah terus tadaaaa....tapi tapi lain yg jadi korang..hantu betul la..kikiki....si kenit amar tu x tau pun ada kek..klu tahu matik la asyik berzikir nak kek jer..mama sorok baik punya dalam peti ais..hihihi....

boleh masa dgr bunyi kereta je semua lari lintang pukang.haha.debor...asyik tgk kat tingkap jer,bila ayah nak balik ni..hihihi..last2 betul2 ayah dah balik,boleh si aryanna lupa nak tutup kipas..keje mama hidupkan lilin kat kek,dah tu nak bwk ke depan la,tgk2 kipas x tutup abislah terpadam lilin tu..hahahah..hampeh...last2 ayah bukak pintu bergelap la kitaorg sua kan kek tu kat ayah,sambil nyanyi lagu sebeday to you..hihihi...masing2 gelak je..kikiki....spoil la plan kami..gitu ler klu kita merancang dgn budak2..lain yg plan,lain yg jadi..hihihi...

kek yg comot....penangan pegang dek aryanna bwk naik moto je...hihihi....

 x sabar2 nak potong...



mmmmuahhh tuk ayah sikit.....mama malu2 nak mmuuahh......mmuahh belakang tabir ok lah..hihihi...

hasil kerja tangan aryanna..kad utk ayah....

mama,mana mama...nak tgk ke??x yah lah....comot jer mama....

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

tu haaa mama....berbaju tido je kikikiki...comot kan dedua ?hihihihi..

semoga dengan "surprise" kecil2an ni dapat menggembirakan hati abg yer....ini je kami anak beranak mampu beri..mmuahhh sayang abg....
Post a Comment