Wednesday, January 28, 2015

~~ main playdoh ~~

baru kali ni ayahnya bagi green light tuk main bndalah ni..sebelum2 ni ayahnya x bagi,mati2 ingat cam plastisin tu..plastisin tu mcm melekat sikitkan..tapi playdoh ok,x melekat dan lembut berminyak jer...ni pun makngahnya yg beli...tapi standard yg ni xde acuan bagai..just playdoh tu jer..mama tgk dua beradik suka jer main,boleh lah nnti2 mama beli yg set playdoh tu...tgk kat jalan pasr baru ni dalam rm 40++ jer yg kotak besar tuh...


khusyuk dok main...




Post a Comment