Friday, November 1, 2013

~~ program cikgu dari acheh @ jab Fizik ~~

kejap ker dah masuk bulan nov kan....x lama lagi dah nak masuk tahun baru....hushhhh...k lah terus kepada enty kita hari ni....Kemain panjang tajuk haaa....actually minggu ni dan 2 minggu akan dtg ada program "physics teaching skill development training" utk  cikgu2 dari acheh indonesia... dan mama salah seorang ajk yg terlibat tuk program ni.... tadi dah selamat menunjukajar sesi amali kepada diaorg.... dan minggu depan hari isnin ptg, makmal mama plak yg akan terlibat... so balik ni kena study la nmpknya,...hihihi.....

perawan dari acheh... (perawan maksudnya anak dara dalam bahasa kita, sempat gak belajar dgn dioarg tadi,hehehe)

ada 6 group semuanya....

DR pun ada sekali..sama2 berganding bahu.....

ehem...ehem ni partner lab mama...memang mama suh pose mcm ni sbb nak tangkap gmbar...hehhe....

masing2 sedang khusyuk menjalankan amali.....


Sent from Huawei Mobile
Post a Comment