Monday, November 25, 2013

~~ jom tgk dinosaur @ putrajaya ~~

k,dah puas shoot sana shoot sini..ajak cik abe g pusat maritim, putrajaya .....nak bwk anak2 tgk pameran dinosaur.....so  utk para ibu bapa yg nk bwk anak2 jalan2 time cuti sekolah ni,boleh lah ke sini.....


masa kitaorg g ni,rasa cam satu kerugian lak,hehehe.....tau sbb ape?...kami xlama pun  kat dlm ni..adalah dalam 30 minit kot....x setimpal ngan harga tiket yg dibayar..kahkah.....bukan pe,boleh plak ammar, masuk2 je dalam ni menangis meraung kot.....hahhaa...apa ler ultraman neh....tu pun takut..ye lah,actually kat dalam ni gelap,dah tu masuk2 jer kat pintu tu ada replika labah2....besar kot..siap dgn bunyik2 lagi...mama pun terkejut hahahaa.....so start dari situ all da way dia menangis jer..ada ler bhnti kejap2..tgk dinasaur pun jeling2 jer dia..hehehe....tapi best sini sejuk jer,ada econ...klu sesak2 pun ,x lah panas kan.....so kami pun mcm lipas kudung ler snap da picture..dah dtg sini,x de gmabr x bestlah kan..huhu..mujur si kakak ada berani2 penakut gak tuh mau gak bergmbar....

ni je lah picture yg ada ammar kot....paksa gak amik gmbar..hahah...tgk tuh dia meraung x hengat..hahaha....










so tu je lah gmbar yg ada kot...jadi ler..janji dah smpai kan..hehhe....

pas ni nak cite pasal percutian ke gold coast di awal cuti persekolahan....nantikan....

Post a Comment