Monday, April 15, 2013

~~ sedapnyer bihun sup utara @ sg besi ~~

Salam isnin semua..amacam ada yg terkena monday blues ke ri ni?...mama pun x terkecuali..penat sgt bdn x cukup rehat seharian bershoping je semalam..upss....

Smlm ke nilai kami 4 beradik + si kenit girl tuh..en hubby x ikut sbb demam..ammar pun tinggal ngan ayahnya..ke nilai tuk nk cari brg2 tuk adik mama,wawa..hmm x nak cite pasal apa yg kami beli kat sana,tapi tapi kan ala dok teringat2 ni,pasal bihun sup utara yg super sedap tu weh..kat area sg besi..makngah,sila tapaukan tuk kami ptg nntti..hehe..kat sini jugak de jual laksa n cucur udang...ala area2 kedai tepi jalan kat sg besi ni..kat sini memang senang nk cari makan kan..kedai bnyk..hihihi....

Dah lama x makan bihun sup yg betul2 bihun sup..eh ape melalut ni..ye lah sejak dah duk sini,susah nak cari bihun sup utara yg de smbal merah tu...dapnyerrr..hm tetiba rindu bihun sup hokkien kat perlis dulu..adik2ku,jom g perlis?eh tetiba..tak perlu dah kot,sbb dah tau ada port bihun sup utara yg sedap itew..lalalal...
bihun sup yg meriah dgn daging....

p/s badan super duper penat sbb sabtu ahad 2 hari berturut x lekat kat rumah..sabtu hadiri sukan      tahunan sekolah kakak n ahad ke nilai le pulop...gulp...

perlukan rehat ni..cik abe,bila mau g bercuti ni?...voucher bercuti dah ade ni,cuma tarihnya lum tentu bila nak g..hihihi...

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Post a Comment