Tuesday, April 30, 2013

~~puding roti bersos kastard dgn pemanggang ajaib ~~

Actually,ini bukan kali kedua mama masak guna p.a ni..tapi dah bnyk kali kot..ahaha..cuma x up kat sini je menu2 tu..antaranya pari bakar,daging bakar,mama beruntung sbb en hubby mama yg rajin buat semua tu..rajin menumbuk,rajin melumur,owh bahagia kenyang perut mama.hehe..

K resepi kali ni mama yg buat k..terjumpa resepi ni kat satu blog dan mcm simple je bhn2nya..so hari sabtu tu try la buat..ngeh  ngeh... mood makin membara nak try resepi2 baru  sejak ada p.a ni..hehe

Ok review : 

-puding roti memang menjadi,bakar dgn cantiknya guna p.a tu..tapi cam rasa tawar sikit.:eheh..

-Dan sos kastard tu pulak,memang out,x menjadi la..hahah..terkeras/likat sgt masa masak atas dapur tu..patut masak smpai hampir2 likat..hmm x pe leh cuba g..so makan puding saja tanpa sos pun sodap..maleh nak buat lain dah..susu cair pun dah abis stok,kena p cari kat kedai la plak....


sebelum dibakar....
dah masak,dah tinggal separuh dah pun jamu pada ibu dan adik2 mama yg dtg pda ptg tu....

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Post a Comment