Tuesday, February 8, 2011

~~ CNY Holidays Part 1...~~

hehehe...mesti bnyk part nanti nih..nih baru part 1....hohoho..Happy Chinese New Year...wah2,aku lak yg terlebih girang..bukan per,dapat cuti lama woo...4 hari tuh,sape yg x syiok kan...

k,jom tgk ke mana kami sekeluarga pergi..hari pertama raya aka hari khamis,hehehe,kami g ke mines..mines lagi..huhu..ye lah dah situ yg terdekat ngan umah kan..tapi kali nih g ngan adik2 aku..en husband x nak ikut..mentang2lah dik la aka kak ngah dah ader keta yer..dia jadi malas ehh..sebab sebelum nih dia memang kena jadi pak driver kitaorg ke mana nak pegi..hehehe....


dah musim perayaan tahun baru cina kan,of cos penuh ngan warna merah hiasan2 semua..bergambar kat pentas yg ada hiasan2 cantik...


aryanna pun x ketinggalan nak tangkap gambar gak..tapi spoil la botol susu tuh sayang..dia dah 4 tahun masih x lekang dari botol lagi...actually,masa nak tido jer dia minta botol nih..x silap,masa nih baru pas nangeh,so nak bagi diam sumbat la botol...hahhaaha

pas dah penat jalan2 kami g makan kat mc donald....ramai giler org..que pun panjang...hehehe..kami order prosperity burger jer..pedas la weii..bnyk tul lada hitam dia...tgk tuh,adik2 aku,siap posing ngan mulut bsaq punyer..heheh..dapat free dari mc'd..keep smile.... :)

mula plan nak main bowling..tapi full..so g karok je lah..diaorg jer karok,aku x ...malasss...

p/s next destination?...ke mana plak kami....tunggu next entry...

Post a Comment