Tuesday, June 29, 2010

makan @ chop n steak...

malam sabtu baru2 ni,aku sekeluarga with my mom n adik2 g makan2 kat chop n steak seri serdang...kami smpai dlm kul 8.30,punyalah ramai giler org...almaklumlah malam minggu kan,of cos la ramai org...kami amik meja di bahagian tgh cukup utk 6 org...so,layan my pics k...



aku amik chicken chop kuah biasa,my sister amik black pepper steak..my mom plak amik chicken chop kuah black pepper...kek tu ader terinprem jugak sbb my sister no 4 meraikan hari jadi kwn diaorg kat restoran yg sama...huhuhu...dapat la jugak merasa kek...





kami balik dalam kul 11 jugak...time tuh aryanna dah meragam nak tido sesangat...merengek2 je dia...harga semua kami makan malam tuh rm 54.00...murah2,lain kali leh g makan kat sini lagi..hihih..
Post a Comment