Wednesday, June 2, 2010

cte lapuk sudah....here i come,jom eboh at putrajaya....

pada ..............alamak x ingat tarikh da,tu lah cite dah lapuk baru nak wat entry....hihi....kami sekeluarga telah beramai2 menapak ke jom heboh at putrajaya....bukan nak tgk jom heboh sgt,tapi my husband tuh sibuk2 duk ajak nak tgk car drift..aduyai...tgn dok sakit2 lagi,ada hati jugak tu nak berjalan lagi....sib baik aku angkut semua family aku datang jugak,kalau tidak mau sehari suntuk dok tercongok la aku tgk car drift tuh with my husband...at least, dia tgk drift,aku leh g beronggeng ke jom heboh jumpa artis2...hihihiiii...

so,nikmati lah my pic k...see yaa...





with my family....





with drifter no 1....



aryanna,my love



mama over peace...hahhah

Post a Comment