Monday, June 7, 2010

baby baru....

jgn terkejut dgn entry ni..bukan aku yg dapat baby baru yer...tapi my cousin...actually hari sabtu hari tuh,aku n my family ke taman desa pinggiran putra melawat sepupu ku yg baru melahirkan anak ke 3 nya...baby kali nih boy... dia dah ada 2 nak perempuan sebelum ini...nama belum bagi lagi.. aryana lah org paling seronok..siap cakap.."mama ,nak baby..."hihi...nih semua makcik2 dia ler yg ajar nih...haisshh...sabar lor,ado rezeki ado lah tu k...

baby baru sampai dari hospital...




semua dok sibuk nak belek2 baby...

mak aku pun x kurang hebatnya....


opah baby yg pakai spek mata tu...


yg baju putih tu adik aku no 2...baju pink tu kakak sulung baby...dah dapat adik lagi dina...





so,malam tuh dalam kul 10.30pm baru kami tolak balik ke serdang..aryana time tuh dah terlentok tido..mana x nya.siang x tido asyik main jer ngan sepupu dia tuh...masing2 semua pun dah keletihan...
Post a Comment