Tuesday, June 29, 2010

klia n da mines...

huhu,bnyk tul entry yg tertunggak ni... sabtu pagi,hantar anak saudara ke airport klia balik sarawak cuti selama sebulan..lepas subuh,kami bertolak,flight dia kul 8.50 am....awal giler weh..tgk gambar aryana tgh tido masa angkat dia masuk kete...gmbr yg tgh tu,my pic with my anak saudara... :)...



pas tuh,direct terus ke da mines...saja bawa aryana g jalan2 at da mines...dah lama x bwk dia kuar jalan2..sian pulok asyik terperap di umah jer..bawak dia g main permainan kat tempat games kat tingkat atas sekali tuh...



gambar pertama tu antara brg2 yg aku sempat shoping...bnyk aku beli baju aryana jer..seluar tuk my hubby pun ada jugak dibeli..tapi dalam gambar x der,sbb dah masuk mesin basuh...cuci..x sabar nak pakai tu,hihihi...dah abis shoping,g mkan kat food court jer..tipah tertipu tau..aku minta nasi goreng telur udang,tgk2 sekali nak mkn nasi putih jer...hampeh betul..bukan apa masa dapat nasi tu,nasi tuh dibalut ngan telur,mcm nasi goreng pattaya tuh..hmm dah mkn,apa nak buat,mkan je lah smpai abis....
Post a Comment