Thursday, February 4, 2016

~~ makan - makan lagi @medan ikan bakar ~~

plan yg x dirancang pun..asalnya mmg xde nak p mana2 pun..golek2 je lah kat umah..tup tup ibu call ajak g umah abg jeli anak wancik yg baru pindah umah ke puchong 2 minggu lalu..so lets lah...leh gak jalan2 ..hahah...

dah lepak2 sana smpai ptg jugaklah..buat plan lagi nak p makan malam pulak..so pikior punya pikior mana nak p ni..ibu nk makan ikan bakar katanya..ting..idea dtg jom yong bwk p medan ikan bakar terbaikk punya..hihihi.


so berkunjunglah lagi kami ke sini...kali ni kami try amik ikan buat bakar plak..dulu kami order ikan siakap masak tiga rasa..kali ni masak stim n bakar..ternyataaa sedapp uolsss...kerang rebus dia pun sedap...makan smapi sendat2 perut..oiii...dgn hujan yg super lebat..syok betul suasana malam tuh...alhamdullillah atas rezeki kurniaan allah...tong2 sorang sikit..dan masih ada diskaun 15%..hari kami pegi tu hari last diskaun ie 31 jan..








p/s cuti raya cina ni ada program family lagi..x sabarnya nak tunggu....

Dihantar daripada telefon pintar Samsung Galaxy saya.
Post a Comment