Friday, February 19, 2016

~~ majlis bertunang n mandi2 @ pd ~~

lama betul nak boleh sambung utk entry sambungan cuti cny baru2 ni...haishhh...ok lets start..esoknya isnin ada program lagi...ada majlis pertunangan adik ipar kepada adik mama,wawa kat sendayan n9..alang2 dah dekat  satu jalan nak ke pd n dekat je pun dalam 1/2 jam je perjalanan..lalu ikut highway lukut n terus kuar kat politeknik pd...jalan baru eh?..sbb rasa macam dulu xpenah lalu jalan situ pun tau2 smpai je..n guess what jalan tu x jammed langsung ok..selalunya klu  time cuti2 mcm ni konpom jalan jammed....tapi klu dtg dari bulatan pekan pd yg nak ke teluk kemang tu mmg jammed giler hoiii...kat pantai pun kemain ramai org..nak carik tapak nak bukak khemah pun susah..penuh semua tempat.....


 akhirnya dpt jugak...jenuh jalan jauh smpai hujung baru jumpa...hadoiii...bukak khemah ni leh rehat2..ni je yg ada gmbar kat pd..nampak laut teruja nak mandi masing2...yg ada hanya family ecu n family mama je...


                                                   bergambar bersama tunangan org...

hantaran dari pihak perempaun..buat sendiri hokey..cantik kan !!!

dari pihak lelaki....

hmm balik dari pd,on da way balik ecu call..masa tu dh nak ssmpai bukit mahkota dah...ecu nak ajak p makan dia banjer..ehem org dpt bounus raya cina la kata kan..hihihi...makan area2 kat umah dia..kedai masakan thai..sedap uolsss makanan2 dia kat sini..mcm2 ada haaa...sygnya x amik pic pun....terima kasih ecu....

Post a Comment