Thursday, March 12, 2015

~~ makan2 dgn family,potong2 kek @chop n steak sri serdang ~~

malam besday mama hari tuh,kuar makan2 dgn family mama dgn family wancik..kat chop n steak sri serdang jerk..malas nak g jauh2...kat serdang ni x bnyk gerai western kan...malam sebelum tuh,ibu call bagitau wancik ajak makan2 kat chop n steak..nak bwk pakcik yg sakit tuh saja makan2 kat luar...so oklah..dalam hati,dah terdetik  mgkinkah ada potong2 kek utk mama mlm esok?..hahahaha....

so xde yg menarik pun..dah bnyk kali makan kat sini dan dah pernah review pun pasal restoran ni..so kita tgk gmbar je lah....

potong2 kek bersama cik hasyim..pakcik mama yg sakit masa raya dulu tuh,,sudah beransur pulih..alhamdullillah....pakcik 5hb,mama 6hb dan baru ni dapat anak saudara baru iaitu anak sepupu mama pada 7mac..pasni celebrate dgn kek bucar punya...hahahhaa...

sebelum balik,bergambar dulu ramai2....

bergambar lagi..x cukup korum ni..adik mama yg baru kawin tuh xde n adik mama yg no 2,ila aka makngah pun xde..kena outstation kat melaka...


kek utk kakyong aka mama dan cik hasyim...

adegan manja2 dgn cik hubby...aci dok?....heheh..tgk je lah ek...upsss....
balik rumah,seperti biasa mesti ada sesuatu dari anak dara mama tuh..surat buatan sendiri dah pasti ada,...tapi2...... hadiah tu xtahan korang...buku yg mama belikan utk dia siang tuh,dia buat hadiah utk mama plak..buat syarat jer tuh..akhirnya buku tu dia yg kebas juga..hahaha...

xde hadiah pun dari my hubby.. xpe,itu semua bukan ukuran....janji abg sentiasa bersama2 dgn syg utk membina keluarga bahagia kita..In Sha Allah....

p/s terima kasih semua....
Post a Comment