Friday, March 6, 2015

~~ happy birthday mama ~~

alhamdulillllahhhh..masih diberi kesempatan utk bernafas  di dunia  yg fana ini selama 30 tahun dah....SELAMAT HARI JADI MAMA SHIDA...hehehe....

tapi serius lah,besday kali mama rasa touching sgt....rasa sedih,sendu,sebak...menginsafi diri yg serba kekurangan lagi..bagaikan hari kelahiran semula...x dapat wish dari en suami secara langsung pun dah xheran dah..cuma hint2 gitu jer..bape umur dah tanya dia?...hahahaha....klu dulu boleh merajuk owhh klu en hubby x wish..kihkih.....redha je lah x dapat suami yg romantik gitu..huhuhu...faktor umur kot...masuk 3 series dah makin matang org kata kan..hahaha...

ini dia besday mama di pagi hari 6 mac....mcm budak sekolah x?..x cayakan dah 30an...huwaaa....

p/s akan adakah surprise malam ni?...hahahaha...anyway,terima kasih kepada kwn2,saudara mara yg wish dekat fb,mesej,whatsapp,wechat...hehehe....
Post a Comment