Tuesday, April 15, 2014

~~ trip ke pulau pangkor l part 3 ~~

aduii xabis2 lagi pasal pangkor ni...dan xde cerita lain yg menarik pun nak dikongsikan...aci jer lah cite ni je ek...hehehehe.....hari minggu lepas kami duk umah jer..en husband,2 hari berturut keje..so x kemana la kami..melayan anak2 jer....hehehehe

ok pas dah puas berehat semua.ptg tuh kami semua terjun laut la apalagi.....jom saksikan....



potret kami sekeluarga....

cantik batu2 kat blkg ni kan..ni sbnarnya di hujung laut..kena jalan sikit nak ke sini....malas nak mandi di tgh2 sbb ramai org,tempat bot parking pun ye,x bebas n then bnyk smpah sarap cth daun2 kering,ranting2....kat hujung ni kwsnnya cantik....

makteh ngan ibu tgh berborak ape entah...x sedar kena candid..hehehe....


owh anak bujang mama dah pandai berposing.....siap cekak pinggang lagi uuu...


ok,sikit2 cukuplah erk gmbar kami tuh..heheheh..pas dah kebasahan semua kat laut,kami deal nak mandi kat kolam lak..aishhh ni gara2 aryanna n makcik hawanya lah x abis2 berzikir nak ajak mandi kolam....so turutkan je lah..dah semua pun nak mandi kolam lak...hahahah....dgn basah2 tuh semua naik g ke kolam....hahahaha....
tgk mama..dah mcm kanak2 ribena lak..hahahah....ptg tuh kami jer yg conquer kolam tuh..owhh beshnyaa....

ammar kenapa dok panjat tang situ?....sebelah sana adalah kolam mandi kanak2..paras lutut dewasa ajer....

peace yo !!!

 
kami lagi.....jgn jeles tgk kami bergumbira di sini yer...yeehaaa......

ok ini adalah pemandangan ke luar ke jalan besar...hujung sana ada bnyk gerai2 jual makanan...so ptg2 lepak,boleh beli makanan kat situ..tapi hari tu,kami x ke sana pun,mandi kolam x ingat,smpai nak dekat maghrib duk berendam...hahahaha.....

ok malam, kami mau jalan2 cuci mata + cuci poket....tunggu entry lain yer..mama x larat nak recall dah ni..bye...daaa....


Post a Comment