Tuesday, February 18, 2014

~~ majlis jasamu dikenang ~~

hahahaha....suka2..baru dapat transfer gambar2 dari hphone ke pc....pas ni bnyk lah cite boleh diupdate...ye x ye lah tu, skrg buzy dgn kelas amali lak yg dah start semester minggu ni....hehehe...k lah,firstnya,majlis ni..sbb dah ada gambar kan cite je lah...majlis ni  berlngsung minggu lepas lagi dah pun....mama dilantik jadi ajk makanan,of cos kita order makan yg sedap2 kan..muahahha...x lah,actually,menu telah pun ditentukan dalam meeting..mama just contact katerer jer..

k,majlis ni diadakan sempena menghagai para staf yg telah berpencen,berpindah dan yg berhenti juga....so pada kali ni seramai 5 tetamu yg diraikan tetapi hanya 2 sahaja yg dapat hadir....

seawal jam 10.30 majlis ni dah start..dimulakan dgn ucapan pengerusi,ucapan tetamu yg diraikan dan ada slot tayangan multimedia....juga ada sesi pemberiaan cenderamata kepada para tetamu....dah selesai majlis ,apa lagi time to eat lah...hehehe...makan je ko ingatkan..hahahaha....


chocolate fountain....sedap2..ada budak2 ni memang laku habis..hehehe....

ajk multimedia yg sentiasa fresh dgn idea2 bernas...hehehe...

hadiah tuk para tetamu...

ucapan dari ketua jabatan kot time ni..x ingat dah...hahaha....


ha ni yg ditunggu2... makan time.....hehhee...

majlis berakhir sekitar jam 12.30 pm....alhamdullillah,tuk makan tgahari pada hari tuh...terima kasih kepada yg sponsor...moga murah rezeki lagi...amin...

p/s enry ke kelantan lum start..hohoho...take time sikit....
Post a Comment