Thursday, February 27, 2014

~~ crystal lodge,kota bharu kelantan ~~

k this time,mama nak cite pasal hotel yg kami duduk tu..betul2 di tgh bandar kota bharu....strategik la..kedai2 semua dekat...kereta bnyk pun ye jugakkan..dah kata bandar kan..of kos lah....kitaorg g pasar siti khadijah jalan kaki jer dari hotel ni....mujur kwn mama tu ore kelate,so tau selok belok bndar ni kan..klu x,maunya sesat klu g sndiri....hahahhaa...

ihsan dari google jer ni..mama xde amik gmbar penuh pun.....ada berapa tingkat pun x pasti...

lobby hotel....

washroom....xde bathtub k..tapi its ok tuk kami yg hanya tuk tido mlm je pun kat sini.....tapi cam sempit sikit...klu mandi sekali ngan anak2,mgkin berlaga b****t kot..hahahaha....

bilik kami utk 3org...so 1 katil king n 1 single bed....gegar la gmbar..aduiii....

katil mama..kemas jerk belum disepah2kan lagi...hahaha....

kat depan katil ni ada meja,n skrin flat tv....channel astro pun ada....

sepeti biasa ada kettle,peti ais,n ironboard + iron pun ada...dalam almari sebelah kanan tu....senang disediakan iron,x yah minta2 dah kan....huhuhu....

hotel ni ok,not bad...rate semalam pun mama x pasti sbb fakulti byr...so boleh google2 kat web kot...cuma rasa x selesa sikit sbb x de tingkap or balcony ker..rasa tertutup je pndangan...klu terjadi apa2 ker,hmm xtaulah mcm mana nak kuar....satu lagi,hmmm mcm ner nak cite erk,aduiii..actually kat sini ada beberapa gangguan seramm yg melanda kwn2 mama..hehehe..mujurlah mama x kena kacau Ya Allah....hmm x yah lah nak reveal kat sini erk,biarlah mama n da geng je yg tau..k daaaa....

p/s malam tu ada dinner lak...makan seafood katanya...nyum nyum....

Post a Comment