Monday, March 25, 2013

~~dapat gak jejak kaki di F1 ~~

Bukanlah menjadi impian mama sgt nak jejakkan kaki g tgk F1 ni..sekadar menemani en hubby tercinta...tapi dah dapat peluang mcm ni,jgn lah dilepaskan pulakkan..

Alhamdullillah,smpai gak kami kat sini semalam..jalan jammed jugak on daway nak ke sini..org dari istana negara pun turun gak....ramai giler mat2 saleh n minah saleh..dah rasa cm ada kat negara diarg lak..sebelum start jam 4,hujan lebat turun tapi x lama la..kejap je..kami pun masuk ke grandstand agak lmbt sbb memusing cari pintu masuk..dah lah pintu masuk antara satu2 tu jauh,sib baik lah disediakan shuttle bus..memudahkan lah perjalanan kan..parking kereta kat tepi jalan je,masuk dlm naik bas..rm 30 per entry,agak mahal..tapi kami x kena bayar,sbb parking tepi jalan je berhadapan granstand utama..

Tamat semua jam hampir kul 6 ptg..nak kuar satu hal lak tempuh jammed lagi..anak2 x bawak kami dating berdua je..mlm spend time ngan anak2 lak bwk diaorg makan kat restoran ktm serdang alang2 en hubby nak ke downtown cari brg..


kenangan ni.....pintu utama...pameran2 bagai semua kat dalam tu....
suasana dari tempat duduk kami....

time ni dah nak abis dah..en hubby ajak kuar cepat2 takut sesak ngan org ramai...
nasi goreng biasa up dgn ayam tandoori....sedap....
amar semalam baik je....sbb bukak kan dia ultraman mebius...hakhak...

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Post a Comment