Monday, March 4, 2013

~~berperang dgn spiderman,ultraman ~~

Hahaha..sapa yg berperang ni??org sibuk dok angkat senjata kat lahad datu,ko nak berperang dgn spiderman,apekehey nya pulok?

Anak bujang mama sorang ni la..semenjak akhir2 ni kemain kemaruk la dia ngan ultraman,spiderman,power rangers,apa2 je lah yg aksi lawan2 ni..ptg2 balik mesti nk suh bukak laptop nk tgk men,men katanya..haaha..

Klu beli mainan lak,x nak mainan2 kereta ke,angry bird bagai lagi x dilayan nya ..nk men,men gak..haha..buat aksi lawan2 pun dah pandai tu..ada la si kakak dia asyik jadi raksasa mangsa nya..hehe...ammar sebagai penyelamat dunia dtg menolong..kahkah.....


kat kedai mamak semalam,siap susun kan spiderman dia tuh...,mama la yg susunkan,dia idok la pandai lagi..hikhik....ini je yg boleh buatkan dia duduk diam....
siap sedia semua,beratur...jgn gentar menghadapi musuh...kata ammar kepada  pasukannya..hehe...
si aryanna lak sibuk dgn tabnya..dok main game pou x sudah2..mama2,tgk pou ary dah gemuk..ahahha...la ni pandai dah download game sendiri..baru ni download game baby dress..addict yg tu plak..hmmm...

p/s en hubby,ada apa2 yg special kah utk saya????hehehe....

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Post a Comment