Friday, December 21, 2012

~~ mood dinner ~~

selamat ptg all..mesti semua dah selamat smpai ke rumah dari balik keje kan..mama je yg x balik2 g..almaklumlah pekerja rajin..muahaha..masuk bakul angkat sendiri...

sebenarnya,mama stay off kat lab ni..mama x balik...malam ni mama ada dinner fakulti "MALAM GEMILANG SAINS 2012" kat dewan sri endon,putrajaya..so,mesti la pegi kan..g pun x de pe hal yg menghalang,g je lah..leh rileks2kan minda,libur2kan diri....anak2 minta tlg maktok diaorg jagakan sekejap g pun,adik2 mama pun ada,so oklah...sementara menunggu ayahnya balik kerja..kang ayah dia dah balik,ayah dia lak entertain budak2 tu...

pakaian tema kebangsaan kuning hitam..so tgklah nnti mama pasti akan cite kan kat sini pasal dinner tu...oklah,nak p bersiap2 dah..muahaha....bye....


Post a Comment