Thursday, April 26, 2012

~~~ alhamdulillah ~~~

lama dah x membebel menulis kat sini kan...alhamdullilah,syukur....semalam gaji dah masuk kan...mesti semua org gomen bling bling terbeliak bjii mata tgk slip gaji memasingkan...ada la habuan lebih sikit tuk  shoping maut perbelanjaan bulan ni kan...lately,mama sibuk sikit nak membebel menulis kat blog ni...malas pun ada gak,x de cite nak up sebenarnya..kehidupan mama seharian berlaku biasa2 jer....nak cite pasal ammar 9 dah 9 bulan pun x terbuat2 g....

dah bnyk benda baru yg si ammar ni teroka.....x berkesempatan nak cite kat sini..esok jam 3 ptg ada appointment klinik ammar di poliklinik seri kembangan....check up tuk 9 bulan...teruja nak tau berapa berat si dak ammar da latest kan....

k lah,tu jer nak mengarut menulis kat sini...kalau ada cite best2,mama up kat sini k..tata.....

entry x bergambar......
Post a Comment