Friday, April 30, 2010

aktiviti student cuti.....

salam,wah dah lama rasanya x hapdate blog nih,hehehe..penuh dah sawang2 ngan labah2 sekali dok bersarang kat sini,huhuhu....hmm,sebenonyer x der entry aper sgt yg menarik nak ditulis kat sini...fakulti pun baru lepas audit SIRIM...skrg nih pun keje x bnyk sgt,bnyk ke arah kerileksan (tul ker ayat tuh)....ye lah,student pun dah nak start cuti ,exam final pun dah minggu akhir nih,so next week sunyi lah UPM..(hohoho syoknyer x yah nak berebut2 time beli makanan,hihihihi...)....cuma bnyk wat aktiviti sendiri jer lah,heheheh...ye lah bila lagi kan,cuma ade lah kije sikit2 yg perlu jugak dibuat....kang x wat kije cam mkn gaji buta je plak kan....g kije balik kije,cukup bulan dapat gaji..hasilnya???fuhhh...x boleh2 mcm tuh....time student cuti nih,ingat nak belajar menjahit ngan kak g (kwn aku di ofis fizik),tpi x tahulah bila nak start...hati berkobar2 ,tpi kain contoh utk nak dijahit pun x beli lagi...ingat nak kain cotton je senang nak potong,almaklumlah org baru nak belajar kan,kena lah guna kain yg senang2 sikit nak dijahit kan....ada lah 2,3 org dlam group yg nak belajar...bukan apa,setakat lepas baju sendiri n anak cukuplah...kalau dah pndai buat baju nanti,hmm selalu lah dok beli kain nak wat baju...ada lah jugak bertukar2 baju nih kan...hihihihi...skrg nih x pndai jahit,rasa cam malas jerk nak beli kain,ye lah susah sgt nak antar kat org suh jahit....adik aku nama jer belajar kursus jahitan,tpi x nak dok praktik kan ...hangen jerk...dok simpan jer ilmu tu,lama2 sok lupa lah..apa lah salahnya sikit2 nih jahit lah baju saudara2 dulu,nanti lama2 ok lah...nih alasan x pandai...x cuba ,bila nak pandai kan....ish nih dok merepek ape lah tgahri jumaat nih,almakumlah dok sorang2 kat lab,boring... nak tido lah,jap g dah 2.45 jap jer tido,nyesal plak....k lah jumpa lagi di entry yg lain bye.....
Post a Comment