Tuesday, April 6, 2010

kebizian di tempat kerja....

hmmm,dah lama x jenguk blog nih...almaklumlah busy sikit ngan kejer...ye lah,mana nak update fail - fail iso lagik,kad petak lagik,nak wat list bahan kimia lagik...aduyaiii...x menang tangan rasanya...semua nyer ader tersenarai kat kepala,tpi x tahu mana yg harus di dahulukan dulu...kdg2 sampai satu tahap, x larat nak pikiq dah,hmm duk je lah tanpa melakukan apa2...ye lah dah rasa mcm berserabut sgt kan...semakin selalu dok semak2 fail,semakin tu lah juga mesti ade jumpa kesalahan,hahaha...sebenonya, bukan apa next week ader audit SIRIM tncpi, 4 hari lak tuh lama giler..hahaha...so tu lah kelam kabut saat akhir nak wat semua benda....hahahahahha (padan muka aku, tapi x jugak sbb aku sentiasa update fail2, cewahhh ...tpi ader je benda yg sentiasa berubah dari pihak pengurusan,tukar kulit fail lah, borang itu lah,ape lah ini lah...aku yg pening nak melaksanakannya ...hahahha)...tapi sekali sekala kalu auditor dtg kat lab kita seronok jugak,at least kita dapat tahu sedikit sebanyak kesalahan kita kan...kalau ok semua,lagi baguih....syabas batte (betul ke eja tuh,hehehe).....k lah,semoga bertemu di lain hari...caw cin cau...daaaa....
Post a Comment