Friday, October 7, 2016

~~ birthday party @ funtopia ss15 courtyard subang ~~

pheww berpeluh nak cari tempat ni..dah lah x penah p kan..mujur ada maps....sepupu hubby adakan birthday party untuk anaknya isnin lalu..start party jam 5...tapi 6 lebih juga startnya.sbb sebelum tu ada besday org lain dulu...

tempat ni shopping mall..funtopia ni dalam shopping mall tu lah..kat sini ada macam playground utk kanak2...n ada jugak aktiviti2 yg adventure tuk dewasa....ada climbing,jumping,streching..dia lebih kepada indoor sports lah..sian amar x lepas nak main kat sini..sbb berat x cukup..min berat 20 kg...huhu...sian dia tgk ajelah kakak buat aktivti tu semua...dia main kat playground jer....



main lah sorang2 nak oii..tapi nak mama teman gak tu...


sebelum main kena pakai safety belt dulu...




macam2 aktiviti kakak buat..boleh lawan rasa takut ye kakak....dia kata ada takut2 jugak main benda2 tu semua...huhuhu...


mama pun enterprame jugok...



ni rate kat situ..klu sesapa nak bwk anak2 main sini pun ok...


dah penat main semua,dalam kul 6 lebih jugak lah baru start besdat party nya...


nyanyi ramai2 lagu happy birthday

ni besday girlnya with mascot funtopia.......happy birthday aryanne..baru usia 7 tahun....

sebelum potong kek ada aktiviti ..

kena pukul box tu smpai terbuka....pakat2 gilir2lah pukul box tu....

apa isi dalam tu?...tuuuu depa tgh dok kutip gula2 bagai..hihihi...

overall best jugak kalau nak bawak anak2 ke sini..tapi klu bagi mama jauhler dari serdang nun..yg hat kat ioi tu pun xpenah p lagi...hahahaha.....
Post a Comment