Tuesday, January 5, 2016

~~ kakak dah darjah 3,adik dah tadika 5 tahun ~~

sekejap je masa berlalu kan..anak2 makin membesar,mak pak lak dah makin meningkat umurnya..semalam hari pertama persekolahan bermula..si kakak no problem dah..x sabar2 nak g skool nak jumpa kwn2 katanya...si adik yg paling mama excited nya..sbb first time dia di alam susasana persekolahan yg betul..sebelum ni dia dia taska jer....2,3 hari sebelum skool,ada dia cakap mama nnti sekolah ammar nak pakai baju merah putih (hahaha merujuk kepada baju uniformnya)...x sabar2 nak pakai tu....pagi tadi cite lawak smlm dia dah pakai baju inform tuh,hari ni nak g skool kena pakai lagi kan uniform tuh..boleh dia kata ammar x nak pakai dah baju ni..baju ni dah busuk..hahahhaa..dia x paham lagi yg sekolah ni kena pakai baju uniformnya....dia ingt macam kat taska dulu bebas nak pakai baju apa saja....hahahaha....

budak kesayanngan mama.... :).ni lah baju uniformnya....

puteri mama yg comel... :)

moga kedua2 anak mama belajar rajin2,moga terang hati utk menerima segala ilmu yg dicurahkan oleh cikgu2 dan moga kedua2nya berjaya di dunia dan akhirat....

p/s kakak dah darjah 3 dah start koko utk tahun ini..esok ptg dah ada koko..kena lah  cari baju beruniform lak ni..kakak masuk tunas puteri...
Post a Comment