Friday, January 15, 2016

~~ beanja besday papa makan @ medan ikan bakar ~~

salam jumaat uolss..semalam adalah hari jadi en laki kita...seperti biasa ucapan yg dh selalu dgr moga panjang umur dan murah rezeki abg...muahahhaa....

tahun ni xde plan nak surprise2 pun..awal2 lagi cakap mama x beli kek tau..nnti mama belanja makan jer...hehehe..kejam x isterinya..huhu....

sebelum nak p makan,tanya besday papa dulu nak p makan kat mana kan..kita nak bwk dia g makan kat perantau hill kat sg merab tuh..ada western..sekali dia cakap kita g try ikan bakar yg atas bukit tu nak..dh bnyk kali nak p.tapi x ter p pun..hihihi...

medan ikan bakar nama kedainya..simpe je nama..terletak di tepi jalan highway jer..klu dtg dari serdang,jalan nak p pekan kajang,amiik fly over bwh tu n then u turn..sebelah kiri restoran perantau  ,kedai tu seberang sebelah sana...kena uturn..terletak di atas bukit sikit..

kedai ni baru bukak bulan 12 ri tu ..kata ownernya lah...skrg tgh ada diskaun 15% sehingga hujung bulan ni...

view panorama..luas kedainya,,dan amat lah selesa...lampu sana sini..toilet pun bersih...


tu hidangan kami yg best kami cuba malam tadi : asam boi epal,sotong gerung tepung  n sup perut dia thorbaikkkk..menu lain kami order siakap masak masam manis,lala masak pedas,kangkung goreng belacan..harga pun berpatutan lah..siap ada diskaun lagi....


ammar siap nak order milo tabur lagi ko..comot abis...aduii...

p/s SELAMAT HARI LAHIR,ABG YANG KE 36....tua dah tu....hikhik...
Post a Comment