Friday, October 9, 2015

~~maxis zerolution, terima kasih en hubby ~~

Alhamdullillah..syukur atas segala rezeki Mu...dan terima kasih juga kepada en hubby...kerna membelikan mama hphone baru...hihihi...handphone yg dah lama ku idamkan..

Actually, mama beli hpone ni loan tau..bukan cash..tapi en hubby yg bayarkan bulan2..sbb tu lah kena berterima kasih pada en hubby..hihi...mama beli melalui pakej maxis zerolution yg tgh diiklankan skrg..kitaorg adalah pengguna maxis postpaid so syaratnya mmg dah ada..

beginilah rupa hset mama tu...



ni pakejnya.. phone hanya bayar rm 93sebulan..rm 138 sebulan tu klu uolsss nak amik sekali dgn device protection n rm30 tu klu nak tukar phone setelah setahun guna....tapi mama xberhasrat la nak tukar lagi..cukup lah yg ni je...huhuh..n then syarat nak amik pakej ni mesti melanggan maxis one plan n pengguna psotpaid selama setahun..sebelum ni kitaorg x amik plan ni..so terpaksa la tukar..amik yg paling murah..rm98 sebulan 1gb internet n unlimimited calls n sms..wuhuuu..tukar utk nama en hubby je..tapi phonenya I yg pakai..hihihi...

sejak ada handphone ni asyik selfie je kejenya..hihi...puas hati betullah dgn cameranya...16mp uolsss...gmbar semua jelas,cantik dan terang...







Dihantar daripada telefon pintar Samsung Galaxy saya.
Post a Comment