Monday, October 12, 2015

~~ minggu peperiksaan ~~

Salam semua..wah hujan lebat sungguh kt luar sana..siap guruh kilat lagi...

minggu ni start lah minggu peperiksaan bagi anak2 kan..x terlepas juga aryanna...tadi exam paper bm1 dan 2 dan agama..esok pulak mat n bhasa arab..ptg ni sekolah agama dia cuti..so bwk dtg lab berkesempatan lah mengajar dia kat lab..balik umah kang xyah study dah..muahaha..buat kacau dek abam ammar je nnti..huhu...


Moga2 anak mama boleh menjawab dgn baik dan tenang..Amin...


study kat lab mama jer...


cikgu shida yg garang..kata aryanna ..hihihi....anak nak exam,mak kena baca buku jugak..adoiii....


Dihantar daripada telefon pintar Samsung Galaxy saya.
Post a Comment