Friday, November 28, 2014

~~ karnival upin ipn 2014 ~~

org lain dtg,kita pun mesti x ketinggalan kan...hakikat dh tau mesti jalan jammed,parking penuh,dgn ptg2 hujan lebat lagi,tetap juga nak sibukkan diri kat sini..hahahha...

kitaorg g picc pada hari ahad..hari sabtu tu konfom sesak,dgn adanya formula E lagi kat precint 2..tgk kat fb,berderet kereta nak ke picc tuh..fuhh.. kami g dalam kul 3 lebih sbb x nak terlepas persembahan ultraman jam 4...nak hapy2kan ammar dia kan minat utraman...biar dia teruja....

sampai2,parking senang lah pulak dapat..tapi parking tepi jalan kat bwh je,x naik atas pun..jwabnya menapak lah ke atas..picc tu kan berbukit..hahaha..ok get ready smua,lets go.siap sedia utk semput..hahaha...

kan mak dah cakap,semput !!! hahaa..demi ultraman mak redah jua,haha...

sampai2 sana,terus shoot ke dewan A...tgk2 show upin ipin baru jer habis...tapikan nak boleh sampai ke pentas tuh,punya lah ramaiiiii umat manusia..dewan nya dah lah kecik,di kiri kanan dewan lak ada booth kecik tu utk macam2 aktviiti,bertambah2 lah sempit...kecewa je xdpt tgk dari dekat....

en hubby ajak kuar,xleh bernafas dah duk dlm tuh,sesak...last2 tgk kat skrin kuar je lah..ada disediakan..so kiatorg lepak2 kat luar sambil tunggu show ultraman jam 4...

bila dah sesak kat area pentas,jom kuar,dlm jalan nak kuar tuh  jumpa gmabr2 upin ipin n booth kartun eicak...jadilah bergmabr kat situ2 je....



meramai betul org...

last2 tgk kat skirn luar ni jer..dah lah gmbar gelap,sound system lak x pape tah...hadoiii..mmg x besh ahhh...harap2 boleh dipertingkatkan lagi mutu perkhidmatan pada tahun depan (klu ada lagi lah),dan tukar venue lain,venue ni x sesuai ok..huhuhu...

gmbar bwh  ni semua sementara tunggu show ultraman start..kita berwelfie dulu..huhu...



overall,bagi mama sedikit mengecewakan lah..lansung x dpt nk tgk maskot upin ipin & da geng..apatah lagi ultraman...kejap je kami kat sana..pas tu dalam pukul 5 lebih hujan pun turun dgn lebatnya....sib baik kami dah balik...
Post a Comment