Thursday, October 23, 2014

~~ cari barang @nilai, snap2 @ putrajaya ~~

assalamualaikum semua..ya allah dah lama blog ni x berupdate...sian kat blog mama ni..ok2 skrg tgh kumpul kekuatan balik tuk nak update blog ni..momentum dah kembali...hehehhe....ada satu perkra yg buat mama rasa down dlm kehidupan,mgkin ini ujian allah tuk mama memuhasabahkan diri mama..allah berikan ujian sesuai dgn kemampuan hambanya..alhamdullillah..terima kasih Ya Allah..

ok lah jom kita truskan kehidupan seperti biasa....smlm kan cuti..so pagi2 lagi ibu call ajak pergi nilai,cari brg kawin..upss bukan mama yg nak kawin,tapi wawa,adik mama..x lama dah oiii..rasa x cukup kakitangan dah nak buat persiapan bagai...masih bnyk benda nak kena buat....

tgh que nak bayar..duit mengalir cam air oiii....

sementara dok tunggu deme2 cari brg,mama sempat snap gmbar ammar kat ruangan luar area kedai thank Q tu...

ni pun sama,,request by ammar ok...

pastu dalam kul 4 lebih,dak ammar dah x leh tahan duduk dah...mengamuk sakan dah..so kitaorg gerak balik dulu,deme2 masih kat nilai cari barang lagi..dalam kereta dak ammar tido,so masa masih awal lagi nak balik,terus ajak en hubby g putrajaya,g pun ammar dah recharge battery dia tu.saja bwk budak2 pusing putrajaya..dah smapai sini,nak bwk ke playground,semua basah dan berlecah,lan pas hujan kan..so snap2 pic je lah,testing hset baru en hubby..hehehhe....

mama banjer gmbar bnyk sikit k..kan dah lama x update,lepas dendam lah dgn gmbar bnyk2 ni..hadap je lah k..hehehe...

one happy family...







ok tu je cite kami smlm..mlm masing2 trbongkang awal,penat + hujan lebat sgt best tido...hehehe....
Post a Comment