Friday, February 15, 2013

~~ cameron 2012 { part 5 : kea farm dan bertolak balik } ~~

ok ..ok jom2 cepat2 kita abiskan percutian cameron ni..dah part akhir dah ni..pas ni nak cite pasal kenduri kawin sepupu mama lak baru2 ni kat kg....

hari terakhir di cameron..pagi2 masak siap2 dan sarapan terus kat sini...makan tgahaari lak bawak bekal dan singgah makan kat mana2 masa dah turun nnti...dah siap packing semua,sebelum bertolak bergambar kenangan ramai2 dulu... 

makcik2 ngan opah...semua pakai baju sama pakat beli kat cameron....haha...

kami2 anak dara..upss sorang je mak dara dah..hihi...masing2 pakat beli tshirt camreon kelar hitam gak...
dah bergambar terus bergerak balik...balik ikut simpang pulai..so on da way nak turun,ssemua nak singgah kea farm lak..nak beli brg sikit kat sini....

KEA FARM
kat sini mcm2 ada jual..makanan,pokok2,pakaian....ibu beli brokoli goreng,sedapp....

makcik mama beli sayur pa tah..panjang2 daun nya tu..kwn dia kirim katanya....


dah siap membeli semua,terus bertolak turun..on da way nak turun juga sempat singgah pusat lavender..x silap mama la..tgh renovate ni..dia x buka lagi..so tangkap gambar kat area luar je lah...


muka masam..x ingat dah kenapa..hihihi...
Tambah kapsyen

terus bertolak,x de singgah lagi..janji masing2 jumpa kat rtc perak yg tepi highway tu....brhnti kat sini tuk makan tgahari sebelum masing2 bergerak ke kl dan perak....

meriah uolls makanan kitaorg....
so dah siap makan semua,salam2 terus bergerak balik ke kl..pakteh  balik ke jawang dulu sebelum balik ke kulim....so tamatlah percutian family kami ke cameron....lepas ni ada ura2 kata nak ke pulau pankgkor lak...so kenalah kumpul duit dari skrg...yeahhh....


Post a Comment