Thursday, July 1, 2010

menu 1...

huhu,first time nak letak pic menu yg aku masak sendiri nih..malu ler...kihkihkih...actually,buleh dikatakan aku memang selalu masak makan malam di umah..sekali dua ajer makan di luar..tapi nak kata expert sgt memasak x jugak,simple2 n utk makan dlm jumlah yg sikit boleh lah...kuikuikui....tadaaa ni lah menu aku malam ini...


gambar 1 : menu keseluruhan

gambar 2: sup timun(hubby wajib tiap kali mkn mesti nak sup/berkuah)

gambar 3:ikan goreng(x cantik kan rupanya,hahaha...ayam kfc tapau

dari opis)

gambar 4:sambal telur (my peberet)


macam2 dah aku penah masak,tapi nih baru amik gambar sbb my camera baru dapat balik jer...sebelum ni x da...huhuhu...tunggu menu lain lak yer...
Post a Comment