Thursday, April 2, 2015

~~ mandi @ dataran gemilang ,putarajaya lagi ~~

hujung minggu cuti sekolah yg lalu,bwk bebudak ni g outing2 jap..seminggu cuti sekolah tu x bawak ke mana pun budak2 ni..sian dorang terperuk je kat umah..lagi2 si aryanna lah..hehe...ikut mama g lab je...

pas asar baru g..sebelum tuh singgah uniten lu..beli kudap2  utk berkelah makan2 kat sana..benarnya,kat sana pun bnyk gerai2 jual makanan la,baju bajan la,mainan pun bnyk...aduiii jenuh nak pujuk dak ammar tu,berzikir nak mainan je..sebelum g,awal2 dah pesan,mama bwk g mandi ni,jgn nak beli mainan ye,dah bnyk kat umah tu,,,hehe mama kedekut .....



ushhh gerai  ni lah yg dah menggoda si ammar tuh..hahaha...

kat sini,tiap2 hari ahad ada program santai@ dataran iaitu ada pelbagai aktviti ..antaranya persembahan oleh artis jemputan,face painting,persembahan silap mata,dan memacam lagi lah....selepas bawak anak mandi tuh,leh lah join2 aktiviti tu..x pun tgk je lah persembahan pentas..hari kitaorg pergi tuh,persembahan oleh nash...wahhhh nostalgia beb lagu2 yg dia nyanyi..kemain feeling abis semua...hahaha...

nash dgn peminat....

time ni gelak kemain semua org...kelakar abis tgk cara diaorg menari..lagi2 mak cik tudung kuning tuh..makcik shidah namanya..macam nama ai ler...

 mana kanak2 riangnya.....nin dia....










seronok mandi sampai kecut2 la tangan kaki semua....hahahha.....biarkannn mereka..hehehe.

tgh beratur nak amik belon dari badut...

ni ha badutnya....

ok itu je aktiviti kami pada hari tuh..skrg memandangkan semua benda naik harga,kita bwk anak2 tempat2 riadah yg x kena bayaran je lah..bnyk jer kat putrajaya ni..jom2 reramai ke sini..mama follow fb perbadanan putrajaya,so boleh tau aktiviti apa yg ada pada  tiap2 weekend....
Post a Comment