Wednesday, October 6, 2010

start bridging balik.....

yuuhuu, hari isnin yg lalu bermula lah kembali rutin belajar harian ku...kelas kuliah dari jam 5 hingga jam 7....huu,dah rasa mcm kehidupan student plak...huhuhu...start lah balik aku nak terkejar2 menguruskan lab lagi,nak ke kelas lagi...aduii...tiap2 hari sabtu plak ada amali dari pagi smpai ptg...

hari pertama kuliah biologi..pensyarah nya Dr Azwady...sporting dr tu,cara mengajar jugak best...tapi aduhaiiii diri ku sendiri dah mula bengong n biul...hahaha..tajuk yg diajar struktur & fungsi sel..masa sekolah dulu memang ada belajar tapi nih lagi mendalam kena tau...hahahha..masa sekolah dulu aku x amik sains tulin,aku cuma budak kelas sains biasa jer..hahaha..so aku kena struggle sikit lah nak kena cover balik semua bab2 nih...

smlm kuliah kimia..dr mohamed ibrahim ajar...dr nih ok jugak tapi ada sikit garang lor...kuikuikui...belajar tntg atom dan jadual berkala..naik berpinar mata tgk jadual2 tuh..hihihi...hari nih akan belajar subjek IT lak..mgkin x tension sgt kot kuliah hari nih..hihihi harap2 la kan...
so,after 2 minggu kuliah akan ada ujian lak...huuuwaaa....bab tu yg malas tuh ...nak baca buku bagai,hafal sana,hafal sini.. tulunnnn lah daku..... :(....
caiyokkk2 shida...u can do it.... :)
Post a Comment