Thursday, May 20, 2010

appoinment at hospital serdang....

semalam,19 Mei 2010,aku menemani suami ku ke hospital serdang...ada appoinment ngan dr...utk buat xoa ( x ray n sto) entah lah apa tu,bahasa dr aku pun x tahu sgt...jam menunjukkan jam 8.30 am,punyalah ramai org kat sini...ingatkan dah ada appointment,cepat lah sikit kan,rupanya tidak kena tunggu n wat pendaftaran jugak...

hmm,setelah settle smua bnda,akhirnya dapat jugak masuk ke bilik dr..masa tuh jam dah pukul 12.00 pm...kami berjumpa ngan dr imma isniza ismail...ingat g namanya sbb orgnya comel dan lemah lembut gak tuh,hihihi...dr pun menerangkan satu persatu hasil x ray yg telah dibuat tadi...so,dr kata peratus utk baik tinggi...sbb hanya urat tisu tgn yg hancur,tpi setelah dipasang besi hari tuh,function nya utk merapatkan kembali urat2 tersebut...cuma kemungkinan jari manis x dapat utk dibengkok kan,sbb ader kecederaan tulang sikit pada tgn tuh...tpi apa2 pun klu ada miracle siapa yg tahu kan..so,skrg nih my husband akan berulang alik ke hspital utk buat fisioterapi jari2 nya supya boleh dibengkokkan..jarinya boleh digerakkan,cuma agak sukar utk dibengkokkan...

so,dr bagi lagi sebulan MC utk dia...apoinmnet seterusnya pada 30 hb june akan datang...harap2 tangannya dia dapat sembuh seperti sedia kala...
Post a Comment