Wednesday, August 24, 2016

~~ pengalaman menonton superspontan live ~~

assalamualaikum semua,lama dah xbersiaran kat sini..macam2 hal yag berlaku kepada kami sekeluarga..yg best ,yg xbest,yg separa best macam2lah..hahaha...

ini satu pengalama best..hihih..menonton secara live..muka masuk tv uolsss....mohon jangan jeles k..hihihi....almaklumlah buat kat upm kan berlagak la ko shida..hihi...cuba jauh2 tgk mmg xsmpainya lar..kihkih...

semangat nak p tgk padahal mama bukan ikut sgt pun cerita ni..astrok pun xdak...tapi saja suka2..reles2 tension setelah  penat keje kan..hehehe...kul 4 ptg  hari jumaat dah p beratuq kat depan dewan nuh..maktok punya keje la ni..dia yg dok ajak2..klu mama sorang mmg x jalan dah..ada geng syok ler sikit...tapi kan punya la yg beratuq tiket diberi sikit ja mak oiii....dalam 40 org yg beratuq tiket hanya 20 ja diberi..tu pun sorang hanya dapat satu tiket...hampehh sungguh la..tapi nasib kami berempat dapat...suka hati la mak..org lain lantak lah tapi ada la rasa kesian jugak..xpa lain kali cuba lagi no..hihihi....

kul 8.30 p dah..dalam 9 lebih kot baru leh masuk....

masuk2 kami diarah ke arah kiri dewan..ishh sekali lagi hampeh..tiket kami tu valid di sisi2 dewan jah..jauh di sudut sungguh la....timbul kemusykilan yg dok tgh2 tu pakai tiket apa?...hahahahha....masa ni tgh2 tu lum ramai...hampir nak start pun xramai jugak yg duduk kat tgh2 tu,apalagi kami diarahkan utk memenuhi ruangan tgh...yahoooo.....hihihi....

cabaran makan mee pedas oleh kump yg kalah..ni off record rasanya....

pas masuk hutan...kan tema hutan.sib baik penonton x dipaksa berpakaian mcam org utan..upss...hihi...


dgn laki bini ni  je mama sempat bergambor..adik2 mama ada gak bergambar dgn achey,n aripah damanhuri...


so itu jelah cite nya..pengalaman mama ooo macam tu org buat live..org suruh tepuk sekian2 masa kita tepuk,org suruh jerit sekian2 masa,kenalah jerit...aiii abis suara klu tiap2 minggu p tgk ni...hahaha....oklah cukup lah sekali je nak merasa,xkuasa iolsss nak p beratuq lagi..hihi..pas ni student dah masuk,katanya tiket kna p amik kat bukit jalil dah..wallahualam....ok sekian sehingga bertemu lagi..bye....
Post a Comment