Monday, September 21, 2015

~~ shawl,halfmoon trend terkini ~~

hohohooh..trend la sgtkan...mama yg ketinggalan mengikuti fesyen2 tudung terkini..org dah lama pakai,mama baru nak cuba2 pakai..muahahaha.....

sejak 2 menjak ni shawl ,halfmoon, dah menjadi kegilaan mama pulak..sanggup tgk kat youtube cara2 nak belit tuh...lama2 terbelit..hahaha...tapi  mama pakai yg simple2 jer..xde belit2 yg teruk2 sgt....





di atas tu antara yg mama pakai dan sempat snap..ada lagi tapi x teramik lak gambar...gmbar kabur2 sbb klu amik gmbar guna camera depan x berapa cantik la....

sabtu baru ni shopping tudung  kat ck rahim,bangi gateway..first time sampai situ..wahhh....bnyaknyaaa pilihan....harga pun berpatutan uolsss....x amik lak gmbar....bestt...yg instant,bawal,halfmoon,shawl,macam2 ada lah....lepas ni nak shopping tudung kat sini je senang...abis lah kopak lah duit gaji...hihihihi....

semalam g shopping swimming suit tuk bebudak ni utk holiday yg akan dtg..x sabarnya nak p holiday...huhu...

beli kat mr diy balakong..murah2 je...bolehlah......
Post a Comment